Verloskundige in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Wij vragen de verloskundige in opleiding om zich op deze pagina aan je voor te stellen.

Graag stel ik mij voor aan jullie; Ik ben Loïs, vierdejaars verloskunde student aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Van 13 november tot 17 december kom ik stagelopen bij Verloskundige in Amsterdam. In mijn dagelijkse leven ga ik graag met onze hond wandelen, vind ik het leuk om dingen te haken en breien en ik maak onderdeel uit van de Sinterklaas vereniging en carnavalsvereniging in Kudelstaart, waar we de afgelopen tijd natuurlijk erg druk zijn met het organiseren van de Sinterklaasfeest!  Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en begeleiden tijdens deze bijzondere periode in het leven! Daarnaast hoop ik veel te leren tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht er bezwaar zijn tegen mijn aanwezigheid, kan dit altijd aangegeven worden bij een van de verloskundigen.