Verloskundige in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Wij vragen de verloskundige in opleiding om zich op deze pagina aan je voor te stellen.

Mijn naam is Elisa en ik ben een derdejaars verloskundige in opleiding. Met veel plezier en interesse studeer ik aan de verloskunde academie in Amsterdam. Hier leer ik steeds meer over de bijzondere periode van de zwangerschap, baring en de kraamtijd. Van 18 december t/m 12 februari loop ik stage bij de praktijk Verloskundige in Amsterdam en kunnen jullie mij tegenkomen.

Een klein stukje over mijzelf; ik ben 24 jaar, in mijn vrije tijd houd ik ervan om met familie en vrienden te zijn. Ik ga graag naar het strand en wandelen met mijn hond. Ik kom uit Amsterdam en ben sinds jonge leeftijd geïnteresseerd in het vak van de verloskunde. Jullie kunnen mij de komende periode tegenkomen tijdens de spreekuren, de baring en kraamvisites. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben kunnen jullie dat ten alle tijden aangeven bij de verloskundige of bij mij.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten!

Elisa