Stage bij VIA

Verloskundigen in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding.
De verloskundige in opleiding stelt zich op deze pagina aan je voor.


Even voorstellen..

Mijn naam is Inge en ik ben vierdejaars student verloskunde aan de Academie Verloskunde in Amsterdam. Ik ben 21 jaar en ik woon in Amsterdam. Zwangerschap en baring hebben mij altijd al gefascineerd en daarom was de keuze voor het vak verloskunde snel gemaakt.

Vanaf 22 juli 2019 tot en met 22 september 2019 loop ik stage bij deze praktijk. Ik kijk uit naar deze stage en ik hoop veel ervaring op te doen. Jullie kunnen mij tegenkomen bij een consult, tijdens de baring of bij de kraamvisite. Geef vooral aan wanneer je hier bezwaar tegen hebt.

Ik wens jullie allemaal een mooie zwangerschap toe.

Inge Smelik

 

(English version)

My name is Inge and I’m a student midwife. Currently I’m in my fourth year. I’m 21 years old en I live in Amsterdam. I’ve always been fascinated by pregnancy and birth and that’s why I chose to become a midwife.

I will do an internship at this midwifery practice from the 22nd of July 2019 until the 22nd of September 2019. I am looking forward to this internship and I hope to learn a lot. You can see me during a consultation, during labour or in the maternity period. Let me know if you have any problems with my presence.

I wish you a beautiful pregnancy.

Inge Smelik