Stage bij VIA

Verloskundigen in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Hieronder stelt de verloskundige in opleiding zich aan jullie voor.

Beste (aanstaande) ouders

Mijn naam is Eva Dessing, ik ben 26 jaar oud en woon in Amsterdam West. In 2017 ben ik gestart aan de Verloskunde Academie Amsterdam en heb ik al vele mooie momenten mee mogen maken tijdens de stages. Inmiddels ben ik alweer bezig met mijn laatste jaar van de opleiding. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd met alles wat te maken heeft met zwangerschap, de ontwikkeling van de baby en de geboorte. Tijdens mijn opleiding is dit alleen nog maar meer aangewakkerd en vind ik het leuk om elke dag weer dingen bij te leren.

In de periode van 31 mei t/m 29 augustus kunt u mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of een kraamvisite. Mocht u liever de verloskundige alleen zien, heb ik daar uiteraard ook begrip voor. Geef dit dan even aan bij de verloskundige.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en begeleiding te bieden tijdens deze bijzondere periode!

fbt