Stage bij VIA

Verloskundigen in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Hieronder stelt de verloskundige in opleiding zich aan jullie voor.

Hallo allemaal,

Ik ben Gülgen, 4de jaars verloskundige in opleiding. Ik heb samen met mijn partner 2 kinderen van 9 en 5 jaar. Vanaf 20 april begin ik hier op de praktijk aan mijn afrondende stage.

Ik ben me er bewust van dat we in een moeilijke periode zitten i.v.m. het coronavirus. Voor de borging van de verloskundige zorg in de toekomst is het belangrijk dat het opleiden van verloskundigen doorgaat, vandaar dat u ons de komende tijd toch iemand extra in de spreekkamer zult tegenkomen. Er zijn veel maatregelen genomen binnen dit vak om het zo veilig mogelijk maken te voor jullie toekomstige ouders en wij zorgverleners. Ik hoop dat we in deze tijden samen zo veilig mogelijk kunnen werken naar een goede gezonde zwangerschap, bevalling en kraamweek.

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de (telefonische) spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Wil je dit liever niet, geef dit gerust aan bij mij of je verloskundige.

Ik hoop je te mogen ontmoeten.

Groetjes,

Gülgen Öztas
4de jaars verloskundige in opleiding