Stage bij VIA

Verloskundige in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Hieronder stelt de verloskundige in opleiding zich aan jullie voor.

 

Mijn naam is Loes Temming, ik ben 23 jaar oud en zit momenteel in mijn laatste jaar van de Verloskunde Academie in Amsterdam waar ik met heel veel plezier studeer. Ik woon doordeweeks in Amstelveen en in mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de Achterhoek waar ik ook opgegroeid ben. Van 13 maart t/m 9 april mag ik stage komen lopen bij Verloskundige In Amsterdam. Ik kijk hier erg naar uit en hoop hier veel te mogen leren. Je kunt mij deze periode dan ook tegenkomen tijdens het spreekuur, de baring en de kraamvisites. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben kunnen jullie dat ten alle tijden aangeven bij de verloskundige of bij mij.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!

Liefs,
Loes