Stage bij VIA

Verloskundige in Opleiding

Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Hieronder stelt de verloskundige in opleiding zich aan jullie voor.

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Chantal Hekelaar, 32 jaar oud en ik ben derdejaars student verloskunde aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Als moeder van 4 zoontjes combineer ik het drukke gezinsleven met mijn grote passie; de verloskunde.

Komende 4 weken, van 20 juni t/m 17 juli, loop ik stage bij Verloskundige in Amsterdam. Ik kijk ernaar uit om jullie als (aanstaande) ouders te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Onder begeleiding van de verloskundige hoop ik veel te leren aankomende periode. Ik vind het belangrijk dat u zich daarbij op uw gemak voelt. Wanneer u mijn aanwezigheid niet prettig vindt kunt u dit aangeven bij de verloskundige en houden wij hier rekening mee.

Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap toe en hopelijk tot snel!